Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν παλέτες για την σωστή και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων τους. Με τόση αφθονία γύρω μας, η KatkatWoman έψαξε και βρήκε τις καλύτερες ιδέες για την αξιοποίησή τους στην διακόσμηση του σπιτιού, ιδιαίτερα της εξοχικής κατοικίας που αυτήν την εποχή ανοίγει τις πόρτες της. Ιδού λοιπόν η μεταμόρφωσή τους σε ...

Τραπεζαρία

 Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο τραπέζι από τέσσερις ξύλινες παλέτες, λειτουργικό τόσο για τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους, με απλή και ρουστίκ εμφάνιση.

 

  Τροχήλατο υπαίθριο τραπέζι

Μια πολύ πρακτική κατασκευή που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα τραπεζάκι του καφέ, όταν είστε έξω παρέα με τους φίλους ή την οικογένειά σας, ή ως ένα μίνι τραπέζι όταν θέλετε ένα υπαίθριο σνακ.


Τραπέζι καθιστικού

Εδώ είναι ένα εξαιρετικά εύκολο στην κατασκευή τραπεζάκι που έγινε από δύο παλέτες που στοιβάζονται και βιδώνονται η μία πάνω στην άλλη. Στη συνέχεια, προστέθηκαν στο κάτω μέρος οι ρόδες, και έγινε ένα τραπεζάκι του καθιστικού με ενα πρακτικό ράφι για να αποθηκεύσετε ότι θέλετε.



Μοντέρνο τραπεζάκι με γυαλί 

 
Μια ακόμα εκδοχή για τραπέζι καθιστικού με μια πινελιά πιο μοντέρνα με γυαλί ....


Aνατολίτικο στυλ

Το συγκεκριμένο τραπέζι  χρωματικά μιμείται κάτι εξωτικό με ένα πολύ ωραίο συνδυασμό χρωμάτων... Θα μπορούσατε ακόμη να βάλετε μεταλλικά και πιο εκκεντρικά πόμολα για να το κάνετε πιο σικ. Στο Interno-Κασσάνδρου 22 στην Κατερίνη (τηλ.2351 029291)  θα βρείτε ότι χρειάζεται από πόμολα ...



Γραφείο υπολογιστή

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε το δικό σας γραφείο από ξύλινες παλέτες. Για το συγκεκριμένο , το μόνο που χρειάζεστε είναι μια παλέτα , τέσσερα πόδια και ένα φύλλο κόντρα πλακέ.



Νησίδα για κουζίνα


Θα χρειαστείτε τουλάχιστον τρεις παλέτες, ορισμένα εργαλεία και χρώματα. Απλά κόψτε τις παλέτες στο μέγεθος που θέλετε και να προσθέσετε μια κορυφή.Αν θέλετε το βάφετε σε φυσικό χρώμα ή σε ένα πιο ζωντανό τόνο που ταιριάζει με την κουζίνα σας. Δεν είναι δύσκολο, και έχετε την ελευθερία να επιλέξετε το δικό σας σχέδιο.

Αναπαυτικό καναπέ για παιδικό δωμάτιο


Ακόμα κι αν είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς, αυτός ο  χαριτωμένος καναπές έγινε χρησιμοποιώντας μια  παλέτα. Η παλέτα κόπηκε στο μισό, και  τα πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα προστέθηκαν για να δημιουργήσουν σταθερότητα και να κρατήσει τα δύο κομμάτια μεταξύ τους. Στο τέλος, μερικά μαξιλάρια προστέθηκαν και ο καναπές είναι  έτοιμος για χρήση



Εξωτερική ξαπλώστρα


Θα χρειαστεί τέσσερις παλέτες του ίδιου μεγέθους, που στοιβάζονται η μια πάνω στην  άλλη ανά δύο. Χρησιμοποιήστε τα υπόλοιπα υλικά για να κάνετε ένα στήριγμα πλάτης.Βάψτε τα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα!!!!



Καλή διασκέδαση!!!